翻修公寓的典型——特拉维夫公寓

当建筑师埃米尔和陈需要修缮他们的特拉维夫公寓时,他们招募了室内设计师 Lital 和 Ilana。

位于1930的包豪斯建筑,97平方米的公寓坐落在城市的中心,可以从一个大阳台观察到美丽的城市全貌。

When architects Amir Navon and Chen Navon needed some help renovating their Tel Aviv apartment, they enlisted the talents of interior designers Lital Ophir and Ilana Bronfen. Located in a 1930’s Bauhaus building, the 97 square meter apartment is located in the heart of the city with beautiful city views that can be observed from a large balcony.

对于设计师来说,保持建筑经典细节的同时要创造现代外观,是很重要的。他们使用精心挑选的材料,如卡雷拉大理石,安全的有线玻璃,钢材和人字木地板。

It was important to the designers to keep the classic details of the building’s past while creating a modern look. Using carefully selected materials, like Carrera marble, safety-wired glass, steel, and herringbone wood floors, they give nod to its classic charm.

以前的装修让公寓感觉阴沉而封闭,没有一个真正的风格。修缮以后,取而代之的是以白色、灰色、黑色为主调,配以蓝色、绿色和铜色的点缀。

Previous renovations left the apartment feeling dark and closed off, and with no real style. That was replaced with a mostly white, grey, and black color palette that was paired with moments of blue, green, and copper.

他们把公寓的环境整个「打开」,创建了一个大型的公共居住空间,与阳台平行。有了四个进入室外空间的接入点,日光会倾泻在室内。

They opened the apartment up and created a large communal living space that runs parallel to the balcony. With four access points to the outdoor space, daylight floods the interior now.

一个大的绿色立方体被设计成厨房的存储柜,它被放置为一个独立的单位,给空间一种开放的感觉。厨房的双向岛位于中心,餐厅桌和客厅沙发也是如此,它们之间的走道可以到达阳台或卧室。

A large green cube was designed for the kitchen to provide storage and it was placed as a freestanding unit to give the space a feeling of openness. The kitchen’s two-way island rests in the center, as does the dining room table and living room sofa, creating walkways between each to reach the balcony or bedrooms.

孩子们的房间可以容纳两个孩子和它的内置床。

The kids’ room can accommodate two children with its built-in bed.

摄影师:Gidon Levin

摄影工作室:181-Arcitecture Photography

Photos by Gidon Levin, 181-Arcitecture Photography.


一起设计翻译编辑

未经允许请勿转载

有需要请联系微信:hugo5217

zh_CN简体中文
zh_CN简体中文 en_USEnglish