葡萄牙Conde da Carreira公寓―低成本革新改造/Valdemar Coutinho Arquitectos

感谢来自Valdemar Coutinho Arquitectos的分享

建筑设计师:Valdemar Coutinho Arquitectos

项目名称:葡萄牙Conde da Carreira公寓―低成本革新改造

地点:葡萄牙Viana do Castelo

摄影师:V. Santos

绿化面积:564平方米

完工时间:2016年

该项目以重新修复现有的两套公寓和一个大型商业/服务空间为基础。

The program is based on the recovery of the existing building for two apartment and a large commercial / services space.

该建筑总面积315m2,地上一共三层。

The building, with an area of deployment of 315m2 consists of ground floor and two floors.

两栋建筑相连之处和街道垂直形成一个开放中庭。这片空间定义了这块土地的布局。

The strategy of spatial management of the street is the introduction of longitudinal volume corresponding to expansion of the ground floor that arises from the very block deployments. This volume becomes definer of the patio organization.

此次重修项目基于当地传统美学,展现了建筑活泼动感的特性,并注重建筑造价和居住品质。

The project will be certainly a dynamic focus of the block, all based in the formal aesthetics of space, economic vitality and quality of life provided by the solution found.

金属和木材作为该建筑的主要材料,并利用现代化的设计手法,并结合最新科技来保证居住的安全性和舒适性。

The construction system based on a constructive solution mixed iron / wood complemented by new technologies to ensure the thermal comfort / acoustic and safety.

建筑材料都是当代材料。

The finishing materials show contemporary materials.

zh_CN简体中文
zh_CN简体中文 en_USEnglish