HOUSE B – STUTTGART 建筑B―斯图加特/Yonder – Architektur und Design

以前经常被翻新的1950年代的建筑现在已经重建成了一个著名的,以斯图加特为基础的建筑师之家。

The frequently refurbished 1950s building was to be rebuilt for a well-known, Stuttgart-based family of architects.

为了保持可持续发展性,现有设施都尽可能地被保存了下来。

In an effort to work sustainably, the existing building is beeing preserved as much as possible.

重新建造的房子更加注重空间的组织性,使房子的整体外观都比较吸引人,并且能更好地确定建筑的可接触性,除了一些比较极端的斜坡。

The reconstruction more clearly organizes space, better frames the site’s breathtaking views and ensures the buildings accessibility despite being constructed on a site with an extreme slope.

在建筑开放的内部有一个连续的流线设计还有一定的文化空间和惊心布置的窗户。

The building’s open interior has a continuous flow accented by unique architec-tural spaces and carefully positioned windows.

最重要的是,这个建筑可以持续提供能源,并且在未来,可以将过剩的能量传递到其他电网。

Most importantly, this construction strives to be Energy-Plus and could, in the future, deliver excess energy to the greater power grid.

地热也可以供暖 ,还有很炫酷的地板和天花板。还有可以提供电的屋顶能够促进电量的持续。

Geothermal wells are used to heat and cool ceilings and floors. Photovoltaic shingles clad the roof and electric filling stations facilitate the use of e-mobility.

zh_CN简体中文
zh_CN简体中文 en_USEnglish